Centrale verwarming

Met centrale verwarming kunnen meerdere ruimtes tegelijkertijd worden verwarmd. De warmte wordt centraal opgewekt in een verwarmingsketel. Via verdeler en leidingen wordt de warmte getransporteerd naar radiatoren, vloerverwarming en of wand verwarming. Daarbij kan de temperatuur per ruimte of centraal geregeld worden.

CV onderhoudscontract

Regelmatig onderhoud aan uw CV-ketel is erg belangrijk en het advies is dan ook om altijd een onderhoudscontract af te sluiten. Het onderhoudscontract wordt meestal direct afgesloten na aankoop en plaatsing van een nieuwe CV-ketel. Een CV-ketel gaat gemiddeld zo’n 15 jaar mee als hij regelmatig goed wordt onderhouden.

Goed en regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat uw CV-ketel zuinig en goed en veilig blijft werken. U verlaagt de kans op storingen en voorkomt problemen met garantie op de CV-ketel en de onderdelen. Bernhezer Installatiebedrijf biedt verschillende onderhoudscontracten aan voor uw CV-ketel.

Installatie

Als u een goed geïsoleerd huis of bedrijfspand heeft zonder spleten of kieren, kunt u ook kiezen voor een alternatieve meer energiezuinige manier van verspreiding van de warmte. 

  • Vloerverwarming en wandverwarming: Vloerverwarming en wandverwarming wordt steeds populairder, omdat het een zeer aangename vorm van warming is. De warmte wordt gelijkmatig verdeeld in alle ruimtes en in de winter kunt u met blote voeten in huis rondlopen.
  • Mechanische ventilatie: Warmteterugwinning (W.T.W) installatie zorgt voor frisse en schone lucht in uw huis of bedrijfspand door het aanvoeren van verwarmde buitenlucht met een betere vochthuishouding en een gezond zuurstofgehalte.

Wilt u een nieuwe CV-ketel of heeft u vragen over andere vormen van verwarming? Laat u dan door Bernhezer Installatiebedrijf vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden.

Vrijblijvend advies?

Of bel 0413 296190

Afspraak maken
Advies op maat, of graag een offerte aanvragen?

Bel 0413 - 296190

Neem contact op Laat ons u terugbellen